Liiinkööping

Igår åkte jag och mamma till Linköping. Vi åt stek och potatisgratäng.. Och till dessert, pannacotta. Muums! Det var grymt gott. Men mäktigt! x)) Sen kollade vi på "Desperate hours".  Den var bra, okej iaf.. Jag såg inte hela. Efter typ halva filmen gick jag upp och satte mig vid datan.. Jag snackade med Lina och Anna på msn. Anna tack för att du finns! :D Dagen var lite deppig. Det finns ju dom som vet varför, eller huuur? Jaha.. Vi sov iaf kvar i Linköping.. Och i dag åker vi till Motala för att träna hund. Det blir väl jag som vanligt som får vara fotograf... x)) haha!

Imorgon är det skola igen.. Och då träffar man dom som man gillar, och dom som man inte gillar..Det finns nog dom som vet vilka som tillhör till vilka.. 

Det är ju faktiskt Fars Dag idag också.. Och jag älskar min pappa.. :D <33333

PussOchKramSkummbanan!!!¨¨

// E.

<333 ??

Är det på riktigt <3??Äre det här som kallas syskonkärlek?? <33

Lö örd aag

Jahapp!

För en stund sen fick man reda på att man inte betyder något. Det var ju en bra start på dagen! Eller kanske inte, nej..

Allting bara snurrar runt i mitt huvud just nu. Det är många tjafs och ord i skolan som får en att bryta  ihop. Och jag pallar snart inte med den här skiten. Vrf kan ingen förstå? Är det svårt att fatta?! Jag förklarar och jag förklarar men hur många gånger jag än förklarar så vill ingen förstå. :/ Du kan säga vad jag har gjort fel men du kan inte berätta vad du själv har ställt till med? Jag kan inte fatta hur du har ett hjärta att göra så.. :o Ni har gjort tillräckligt, och det märktes igår när Dessan var tvungen att gå hem.. Fyfan vad dåligt gjort av er! Snart blir jag sur på er på riktigt! Jag är arg och besviken på er. Och särskilt på dej. Hur fan kan man göra så? Inte ens säga till? Utan bara stå där och hålla med? Det är en riktigt dålig stil! Och det ska väl du fatta , att man inte tillåter när nån står och snackar skit om någon annans mamma.. Du kan ju inte bara stå där och hålla med?!?! ;o

Shiiieeet , det är kortslutning i mitt huvud bara för att jag är så förvånad! Jag ska nog allt ta upp det där! Det kan jag looova! :O
Inte puss och kram, ingen skummbanan!

//E.

Li-ina

Hejsvejs!

Nu var det ett tag sen jag skrev något här! :D
Jag sitter just nu och lyssnar på Veronica Maggio medans jag väntar på att bilderna från Lina ska Ladda klart.. Jag ska försöka träffa min syster-yster i helgen. Har saknat dig som faan!

Kolla Li-ina.blogspot.com! :D
Vet ni en sak?..

Det är Lina (L) Ellen som gäller! :D <3333

PussOchKramSkummbanan! :)

// E.

RSS 2.0